2015/02/15

mansikoita suklaakuorrutteella

enää tämä yksi sunnuntai ennen kuin lähden matkalle poikaystäväni kotimaahan. jaiks. aika on mennyt ihan hullunmoisella vauhdilla, joten tuskinpa se siellä toisessa maassa sen kummemin pysähtyy.(vaikka voisi se ihan hetkeksi!)
opettelin neulomaan, koska poikaystäväni tahtoi kaulahuivin. oikeen laatu tyttöystävä materiaalia täällä hei vaan. nyt jo nautinkin tästä neulomisesta ja väkertämisestä. huivikaan ei ole hullumpi ollakseen ensimmäinen oikea neulomani asia minkä voi pukea päälleen. ehkä musta tulee vielä mahtava mummo! muutenkin haaveilen omien vaatteiden tekemisestä (varsinkin kun vaatekaupoista en enää löydä mitään mistä pitäisin!)
sain myös puolitoista kuukautta sitten tilaamani paidan postissa tällä viikolla. kyseistä paitaa ei valitettavasti ainakaan enää voi tilata mutta tällä hetkellä myös toinen aivan mahtipaita tilattavissa ja vaikka harmitti kaikki vaiva esim tullit sun muut mikä hidasti tämän saapumista niin on se kyllä sen arvoinen. uusi lempparipaita.

eilen, ystävänpäivänä, pidettiin perheen kesken pienet illanistujaiset sushin ja mansikoiden kera. tuli nähtyä koko perhettä vielä ennen huomista lähtöä. ja kaikki olikin aika haikein mielin! (kun on totuttu näkemään toisiamme parikin kertaa viikossa voi kahden viikon poissaoloni olla aika omituista)

9

Ei kommentteja: